25n
25N
25N

Paterna fomenta la lectura infantil amb Contacontes en totes les biblioteques municipals

Paterna fomenta la lectura infantil amb Contacontes en totes les biblioteques municipals
19/02/2020 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de la Regidoria de Biblioteques, ha programat per als pròxims mesos diferents activitats infantils a les biblioteques i agències de lectura del municipi.

La iniciativa té com a objectiu fomentar la lectura entre els xiquets i xiquetes a través de contacontes que desperten la curiositat dels menors pels llibres.

Així ho ha anunciat avui el regidor de Smart City, Atenció a la Ciutadania, Biblioteques i Museus, Lucas Jodar, qui ha destacat que “enguany a més de gaudir de contacontes en castellà i valencià, sumarem l’anglés, de manera que els xiquets puguen aprendre un nou idioma, al mateix temps que passen una bona estona”.

En aquesta línia, el regidor ha assenyalat que “totes les activitats seran gratuïtes i per a participar només serà necessari inscriure’s prèviament al centre en el qual es realitze l’activitat”.

La primera activitat tindrà lloc demà dijous, 20 de febrer a les 18 hores, a la biblioteca Vicente Miguel Carceller de La Canyada, a càrrec de la narradora oral Eva Andújar.

Li seguirà un contacontes en anglés, el divendres 28, a la biblioteca de la Cova Gran, un conte en valencià el 3 de març en l’agència de lectura de Terramelar i el 31 de març en l’agència de lectura de la Coma.

A més, amb motiu del dia del llibre, durant una setmana s’intensificaran les activitats que començaran el 21 d’abril en l’agència de lectura de la Coma amb un contacontes a càrrec de Marta Pereira que repetirà el 22 d’abril en el barri de Terramelar.

La companyia de teatre “El melic i la pelussa” portarà el seu espectacle de contacontes a la biblioteca de la Canyada el 23 d’abril i el divendres 24 Tania Muñoz, representarà un conte en valencià a la biblioteca de la Cova Gran.

Finalment, el dilluns 27 d’abril el centre d’estudis de Campament acollirà una sessió de contacontes en anglés, posant fi a la programació del Dia del Llibre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × cinc =

Informacion coronavirus