25n
25N
25N

Paterna finalitza les rutes escolars segures dels col·legis de Lloma Llarga i Jaume I

El projecte, que va començar a executar-se a la fi de 2019, ha comptat amb un pressupost de 180.000€

Paterna finalitza les rutes escolars segures dels col·legis de Lloma Llarga i Jaume I
25/05/2020 -

L’Ajuntament de Paterna ha finalitzat les obres d’execució de dues rutes escolars segures, d’accés per als vianants, per als centres educatius de Lloma Llarga i Jaume I.

D’aquesta forma, tal com ha afirmat la Tinenta Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Nuria Campos, “una vegada que els nens i nenes tornen a les aules, s’incrementarà la seguretat en l’accés a aquests col·legis, que presentaven una problemàtica a causa de la seua situació geogràfica”.

Les obres d’execució han suposat la millora de l’accessibilitat, treballant els ferms i el paviment, l’aixecament de passos per als vianants, actuacions de senyalització i senyalística per a identificar la ruta escolar i la disposició del mobiliari urbà corresponent.

El projecte, que ha comptat amb un pressupost de 180.000 €, tenia com a objectiu principal garantir la millora dels escolars en els trajectes a peu, alterant el menys possible la fesomia dels carrers i el trànsit actual.

Segons ha explicat Campos, “des de l’equip de govern socialista hem apostat per millorar la seguretat dels vianants amb aquesta actuació en cadascuna de les possibles rutes d’accés als centres docents. Per a això, es van realitzar anàlisis prèvies de mobilitat que van determinar les mesures correctores per a millorar de manera substancial el nivell de seguretat per als nens i nenes que tornaran a utilitzar aquests accessos quan siga possible tornar als centres escolars”.

El CEIP Lloma Llarga està situat entre tres carreteres convencionals amb un volum important de trànsit, mentre que el Col·legi Públic Jaume I està en una parcel·la pròxima quedant delimitat per la CV-31 i la CV-365 principalment, per la qual cosa aquestes obres, que van començar a executar-se a la fi de 2019, suposen una millora de la seguretat viària, tant per als vianants, com per als vehicles motoritzats que ocupen les calçades sobre les quals s’ha actuat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 1 =