25n
25N
25N

Paterna finalitza la zona verda de Font del Gerro

Paterna finalitza la zona verda de Font del Gerro
02/03/2017 -

L’Ajuntament de Paterna ha finalitzat els treballs de condicionament i equipament d’una zona verda al polígon industrial Font del Gerro en la qual s’inclou una àrea d’esplai caní i un aparcament per a camions.

La nova zona, situada entre els carrers Ciutat de Madrid i Ciutat de Sevilla, disposa d’un espai amb arbrat i mobiliari urbà, zona per passejar així com un parc caní i un aparcament amb capacitat per una dotzena de camions.

La regidora d’Infraestructures, Nuria Campos, que ha visitat aquest matí la zona industrial, ha assenyalat que “el nou espai, en ser visible des de la CV-365 i des de la via del tren, constitueix una façana del polígon i millora significativament tant l’aspecte estètic del lloc com el seu ús, a l’aprofitar també la zona com a aparcament de camions”.

Respecte als treballs realitzats, la regidora ha explicat que s’han dut a terme labors de rasanteo i anivellació del sòl existent, plantació d’arbres, mobiliari urbà, pavimentació de voreres i s’ha instal·lat enllumenat públic i reg.

Finalment, Nuria Campos ha explicat que aquesta nova obra s’emmarca dins de les actuacions de modernització del polígon industrial i ha destacat algunes de les mesures escomeses per l’Ajuntament, com la millora de la connexió de pluvials i el reasfaltat del túnel del carrer Bilbao per evitar inundacions o la reposició del reasfaltar del carrer Ciutat de Madrid.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − setze =

museo prehistoria