25n
25N
25N

Paterna finalitza l'estudi de seguretat de tots els passos a nivell del municipi

L’estudi es presentarà als veïns, al Consell de Participació Ciutadana i als diferents grups polítics

Paterna finalitza l'estudi de seguretat de tots els passos a nivell del municipi
04/07/2019 -

L’Ajuntament de Paterna ha finalitzat la redacció del projecte de seguretat de tots els passos a nivell existents en el municipi amb la finalitat de millorar la seguretat en els encreuaments per a trànsit rodat i sobretot per als vianants.

Les mesures correctores per a cadascun dels 12 passos a nivell que hi ha a la ciutat s’han determinat després d’una anàlisi de mobilitat de cadascun dels passos en el qual s’ha estudiat la situació actual dels passos, els recorreguts usuals, el perfil dels usuaris i la quantitat, els horaris de pas, etc.

En aquest sentit, els nous passos de per als vianants es projecten amb paviment format amb mòduls de cautxú reciclat units entre si mitjançant paviment de formigó, separat de la calçada existent per a vehicles, amb senyalització acústic lluminosa per a detenir el pas de vianants quan s’acoste el tren i burladors adequats a la norma d’accessibilitat vigent.

En el cas dels passos per a vehicles, la creació de passos a nivell per als vianants annexos als passos a nivell per a trànsit rodat permetrà dividir el trànsit actual conjunt que passa pels passos a nivell en aquells passos en els quals se segrega el trànsit per als vianants, aconseguint d’aquesta manera una no pertorbació del trànsit rodat.

Aquest estudi se suma al projecte de soterrament dels passos a nivell de la carretera de Manises i al projecte presentat per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) de “Desenvolupament del pla global de millora de les condicions de seguretat i d’accessibilitat dels passos a nivell i els passos entre andanes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × cinc =