25n
25N
25N

Paterna finalitza el desmuntatge del "cohetòdrom"

Paterna finalitza el desmuntatge del "cohetòdrom"
23/10/2019 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’empresa municipal Gestió i Serveis de Paterna està ultimant el desmuntatge del cohetòdrom de l’esplanada de les Coves del Palau i la Torre.

Tal com ha assenyalat la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa “es tracta d’una estructura de 560 metres de superfície formada per 415 panells de malla i 36 pilars de fins a 6,5 metres d’altura, per la qual cosa és un treball molt laboriós que necessita grues per a poder moure les diferents peces”.

A més, Espinosa també ha recalcat l’exigència del treball, ja que tal com ha explicat “s’ha de revisar amb detall cada ancoratge i peça per a comprovar el seu estat i conducta a la seua reparació o substitució”.

Una brigada formada per 5 operaris de l’empresa Gespa és l’encarregada de desmuntar, numerar i ordenar cada peça que es custodiarà en el magatzem municipal fins a l’any vinent.

L’estructura es va instal·lar amb motiu de les Festes Majors per a acollir diferents espectacles de foc i s’ha mantingut fins hui per a acollir la Cordà commemorativa del 9 d’Octubre, una tradició que va recuperar l’actual equip de govern fa dos anys.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 9 =

Informacion coronavirus