25n
Orgull
Orgull

Paterna finalitza les obres de millora de les piscines climatitzades municipals

S’han reparat els gots de les piscines, revisat conductes de ventilació i lampisteria, reemplaçat lluminàries i adequat la zona de vestuaris

Paterna finalitza les obres de millora de les piscines climatitzades municipals
03/09/2019 -

L’Ajuntament de Paterna ha dut a terme obres de millora de les piscines municipals de nucli urbà i La Canyada amb l’objectiu de posar a punt les instal·lacions després de l’aturada de les vacances.

El consistori ha aprofitat la baixada de la demanda d’usuaris durant el mes d’agost per a realitzar diferents obres amb l’objectiu de donar resposta a les deficiències detectades pels usuaris.

Les actuacions s’han centrat a reparar els gots, rejuntant taulells de sòl i parets, així com de l’exterior de la piscina.

A més, s’ha canviat la lluminària i s’han revisat els conductes de ventilació i de lampisteria de les instal·lacions.

També s’ha actuat en la zona de vestuaris reparant les taquilles que es trobaven trencades i adequant mampares de dutxa i altres desperfectes detectats pels Serveis Esportius Municipals i els mateixos usuaris de les instal·lacions.

Finalment, amb l’objectiu de causar el menor inconvenient als veïns i veïnes que utilitzen les instal·lacions, les piscines s’han tancat per quinzenes i s’ha mantingut obert el gimnàs de La Canyada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × cinc =