caixa popular

Paterna encarrega un estudi per a determinar l'impacte econòmic de les seues festes

Paterna encarrega un estudi per a determinar l'impacte econòmic de les seues festes
18/05/2017 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de la regidoria de Recursos per a la Ciutadania, hi ha encarregat un estudi per a avaluar l’impacte econòmic que les festes tenen en el municipi.

Per a això, a partir de demà, es duran a terme enquestes en els diferents sectors econòmics vinculats a les festes com a hotels, pensions, hostals, bars, cafeteries, restaurants i comerços en general de tot el terme municipal de Paterna.

L’objectiu de les enquestes, tal com ha explicat la regidora de Recursos per a la Ciutadania, Eva Pérez, és “obtenir informació que permeta identificar àrees de millora durant la celebració dels esdeveniments festius i per a això és necessari conéixer les impressions dels xicotets comerços que són actors principals en les festes”.

En eixe sentit, la regidora Pérez, ha destacat que “Paterna compta amb una àmplia varietat de festes, com les Falles, Moros i Cristians, o la Cordà, que acaba de ser declarada Festa d’Interés Turístic Nacional i que atrauen centenars de visitants, per la qual cosa és important establir estratègies que ens permeten ampliar el seu abast, contribuint a la revitalització econòmica de tot el municipi”.

Finalment, la regidora ha recordat que des de l’Ajuntament s’ha dut a terme una campanya per a informar de l’inici de les enquestes a través d’una carta que s’ha repartit en els diferents negocis i ha volgut agrair la seua participació en l’estudi “que serà de gran utilitat per a continuar millorant la nostra ciutat”.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − cinc =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris