25n
25N
25N

Paterna acollirà els ‘Preestrenos del Festival Antonio Ferrandis’ en Kinépolis

Paterna acollirà els ‘Preestrenos del Festival Antonio Ferrandis’ en Kinépolis
10/03/2017 -

L’Ajuntament de Paterna i els cinemes Kinepolis València posen en marxa la iniciativa els ‘Preestrenos del Festival de Cinema Antonio Ferrandis’. Un projecte que aconseguirà que el certamen que se celebrarà a octubre, coincidint amb l’aniversari de la defunció de l’actor paterner, tinga major presència durant tot l’any.

La primera estrena serà la de la pel·lícula El Bar, del director Álex de l’Església, que presentarà el seu últim treball el pròxim 20 de març a les 19.30 hores en la sala 21 dels cinemes Kinepolis València. La pel·lícula, protagonitzada per Mario Casas, Blanca Suárez i Carmen Machí –entre uns altres- es va rodar en part en els Estudis Galàxia, en el municipi de Paterna.

El Bar s’estrenarà en totes les sales del país el 24 de març, però dies abans l’únic preestrene de la Comunitat serà en Kinépolis València amb la presència confirmada d’Álex de l’Església. L’Ajuntament de Paterna i Kinépolis València sortejaran les entrades a través de la pàgina web kinepolis en l’apartat de concursos. Per a poder participar serà necessari pertànyer al Grup d’Amics de Kinépolis (l’alta es realitza també en Kinepolis.es).

Els guanyadors es donaran a conéixer uns dies abans del preestrene a través de les xarxes socials i de kinepolis.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × un =