25n
25N
25N

Paterna estén les seues restriccions municipals fins al 15 de febrer

Paterna estén les seues restriccions municipals fins al 15 de febrer
28/01/2021 -

Amb l’objectiu de continuar contenint la transmissió del virus a la ciutat, l’Ajuntament de Paterna ha tornat a ampliar fins al 15 de febrer el període de vigència de les restriccions municipals que manté a la ciutat des del passat 12 de gener al mateix temps que ha reiterat a la seua població la necessitat d’autoconfinar-se.

Així ho ha anunciat hui l’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo després d’haver sigut acordat pel Comité de Seguiment de la COVID-19 davant la difícil situació sanitària que travessa la Comunitat i l’augment de la pressió hospitalària i després de la reunió que el primer edil ha mantingut amb el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig per a coordinar el tancament perimetral de la ciutat que comença demà a les 15 hores.

Per a garantir l’estricte compliment de la reducció de mobilitat social, la Policia Local de Paterna ha organitzat i reforçat els operatius policials que desplegarà durant els caps de setmana en més d’una desena d’accessos a la ciutat a més de sol·licitar, tant a Delegació de Govern com a la conselleria de Justícia, la col·laboració dels Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat i de la policia autonòmica.

Amb aquesta nova extensió de les restriccions municipals, que en lloc de finalitzar pròxim dimecres, 3 de febrer ho faran el 15 de febrer, el consistori no sols pretén fer coincidir la fi de les limitacions locals amb la finalitat del tancament perimetral decretat pel Consell per als municipis de més de 50.000 habitants, sinó que a més busca continuar protegint els paterners i paterneres mitjançant el tancament d’instal·lacions públiques i la suspensió de tota activitat social municipal.

Entre aquestes limitacions locals, que són les més restrictives que un Ajuntament pot adoptar, es troben el tancament de parcs i el precinte de les àrees de joc infantils, el tancament de tots els edificis i locals municipals, el tancament de Biblioteques i Museus així com la cancel·lació de la programació cultural de la ciutat, tant del Gran Teatre com de tots els locals municipals.

Així mateix, també romandran tancades totes les instal·lacions esportives municipals i suspeses els entrenaments i competicions de clubs esportius, excepte els professionals i lligues nacionals. No obstant això, i com fa fins ara, l’Ajuntament continuarà prestant tots els serveis, sempre sota cita prèvia i estrictes protocols d’higiene i seguretat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 17 =