25n
25N
25N

Paterna "recupera la primavera "amb una exposició floral a la Torre

Paterna "recupera la primavera "amb una exposició floral a la Torre
17/08/2020 -

Paterna s’ha sumat a la campanya de la Diputació de València “Torna la Primavera” proposada per l’Associació Nacional de Floristes que pretén fomentar la cultura floral a través de diferents instal·lacions.

Tal com ha assenyalat la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa “en sumar-nos a aquesta iniciativa volem mostrar el suport de l’Ajuntament al sector de les flors, un dels més castigats per la crisi del coronavirus”.

I en eixe sentit, Espinosa ha explicat que “durant tres dies els paterners i paterneres podran gaudir de manera gratuïta d’un original muntatge floral en la nostra emblemàtica Torre, una espècie d’homenatge a la primavera robada per la pandèmia”.

La floristeria local “Flores Tere”, serà l’encarregada de dirigir el projecte de la instal·lació, que podrà visitar-se del 21 al 23 d’agost, en horari d’11 a 13.30 hores al matí i de 19 de la vesprada fins a les 23 hores.

D’aquesta manera Paterna se sumarà als vint municipis valencians, que formen part de “Torna la primavera”, projecte de la Diputació, en la qual s’invertiran 60.000 euros.

La subvenció es destinarà a l’adquisició de les flors i plantes procedents de productors i conreadors valencians, els materials necessaris per a l’elaboració i el treball de ferrers i fusters per al muntatge de cada instal·lació, així com cobrir les despeses bàsiques dels floristes que participaran en el projecte.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − 10 =