25n
25N
25N

Paterna evita les seues emissions de CO2 i amplia la reducció fins a 2020

Paterna evita les seues emissions de CO2 i amplia la reducció fins a 2020
18/10/2019 -

Paterna ha aconseguit reduir les seues emissions de CO2 aconseguint un estalvi de 14.400 tones fins a 2019, una xifra aconseguida gràcies a les mesures posades en marxa durant la passada i actual legislatura a favor de la sostenibilitat mediambiental.

Així ho ha comunicat l’alcalde de la ciutat, Juan Antonio Sagredo, coincidint amb la participació de Paterna en la Jornada Nacional del Pacte dels Alcaldes pel Clima i l’Energia, una trobada celebrada a Màlaga que ha reunit representants de desenes de ciutats espanyoles amb la finalitat d’intercanviar experiències i conéixer les últimes tendències per a lluitar contra el canvi climàtic.

El primer edil ha manifestat que “l’equip de govern té un clar compromís per a continuar adoptant mesures i projectes per a reduir i adaptar-se al canvi climàtic, i fer de Paterna una ciutat cada vegada més innovadora i sostenible”. En aquest sentit, Juan Antonio Sagredo ha destacat que “una mostra d’aqueixa aposta és la xifra de CO2 no emés, que supera les 14.400tn fins a 2019, i que es preveu que continue augmentant amb les accions en marxa i previstes”.

Així mateix, es preveu que aquesta xifra d’estalvi en emissions vaja en augment amb projectes com la instal·lació de plaques solars en 6 col·legis públics de la ciutat, que permetrà millorar l’eficiència energètica i reduir 50,42 tones anuals d’emissió CO2 a l’atmosfera, o l’adquisició de vehicles híbrids i elèctrics per a la Policia Local de Paterna.

Paterna, com la resta de ciutats signants del Pacte dels Alcaldes, quasi 10.000 a tot el món.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 14 =