25n
25N
25N

Paterna estrenarà 100 noves places d'aparcament en les coves i la Torre

Paterna estrenarà 100 noves places d'aparcament en les coves i la Torre
15/10/2019 -

L’Ajuntament de Paterna començarà aviat el projecte d’urbanització de l’àrea d’aparcament adjacent al carrer Ramón Ramia Querol que permetrà l’adequació de més de 100 noves places d’aparcament enfront de l’entorn BIC de la Torre i les coves.

Així ho ha anunciat hui l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo després d’aprovar en la sessió plenària extraordinària celebrada aquest matí la modificació pressupostària que permetrà destinar prop de 800.000 euros a l’execució d’aquesta actuació el projecte de la qual ja està redactat.

El primer edil ha destacat que el nou aparcament comprén les parcel·les de titularitat pública situades entre els carrers Ramón Ramia Querol, Viver, Maestro Serrano i Trinquet i ocupa una superfície aproximada de 8.886,73 m2.

Referent a això, Sagredo també ha destacat que “donada la centralitat urbana i la singularitat patrimonial de l’entorn on se situa aquest aparcament, la urbanització d’aquests solars millorarà notablement la imatge d’aquest espai protegit generant un espai públic de qualitat”.

En aquest sentit, l’Alcalde també ha assenyalat que “l’actuació acabarà amb els problemes d’embassades que es produeixen allí quan plou, ja que el projecte d’urbanització de la zona també comprén la instal·lació de xarxa de recollida d’aigües pluvials i sanejament així com d’altres instal·lacions urbanes com a enllumenat i instal·lació elèctrica”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 16 =