25n
Orgull
Orgull

Paterna estrena una sala infantil a la biblioteca de La Canyada

Paterna estrena una sala infantil a la biblioteca de La Canyada
03/05/2021 -

L’Ajuntament de Paterna ha creat una nova sala infantil a la biblioteca de La Canyada destinada als xiquets i xiquetes de fins a 12 anys.

El nou espai, de 32 metres quadrats, compta amb mobiliari adaptat al públic infantil així com d’equip informàtic complet que permetrà realitzar totes les gestions d’una biblioteca municipal. A més, s’ha equipat amb una pantalla que permetrà completar formacions dels xiquets i xiquetes, usar-se en visites escolars i difondre informació de l’àrea de Biblioteques i Museus.

La nova sala infantil compta, a més, amb un fons bibliogràfic de 3.978 llibres, entre els quals hi ha àlbums il·lustrats, llibres per a bebés, xicotetes novel·les o llibres de matèries, tots distribuïts per edat.

Actualment, els llibres estan disponibles únicament per a versió préstec, a causa de la situació causada per la covid, però, pròximament, podran consultar-se també a la sala, que s’ha creat amb l’objectiu que els xiquets i xiquetes puguen passar temps en ella, llegint, consultat o jugant entre llibres.

Encara que la inauguració es va realitzar la setmana passada, a causa de la pandèmia l’aforament està limitat al 50% de la seua capacitat, és a dir, 8 persones.

Està previst que, a més, en aquesta sala es realitzen les visites escolars per a no interrompre l’activitat habitual de la Biblioteca Vicente Miguel Carceller, sovint ocupada per usuaris que necessiten ambient d’estudi, i que els més xicotets tinguen el seu propi espai.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 7 =