25n
Orgull
Orgull

Paterna estrena les Rutas Turístiques Teatralitzades

Les primeres rutes teatralitzades es realitzaran els dies 17 i 24 de juliol a les 21 hores

Paterna estrena les Rutas Turístiques Teatralitzades
13/07/2021 -

L’Ajuntament de Paterna ha posat en marxa les rutes teatralitzades, una nova iniciativa turística que es celebrarà els dos pròxims dissabtes d’aquest mes, el 17 i el 24 de juliol.

Així ho ha anunciat hui la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, qui ha explicat que “aquesta iniciativa, pionera a la nostra ciutat, permetrà als participants realitzar una visita guiada en la qual s’inclouran representació teatrals que ajuden a entendre millor el context històric de la Paterna d’altres segles”.

Dissabte que ve, 17 de juliol a les 21.00 hores tindrà lloc la primera d’elles, “Paterna Mora i Cristiana”, en la qual es representarà el que va poder ser la nit anterior a l’entrada del Rei Jaume I a la ciutat i es visitaran els llocs que van albergar en el seu moment la mesquita, l’alcàsser i la torre guaita, que es corresponen amb l’Església de Sant Pere, el Calvari i la Torre.

D’altra banda, el 24 de juliol, també a les 21.00 hores, tindrà lloc la Ruta dels Coves de Paterna, que recorrerà l’entorn de les coves-habitatge que hi ha al costat del Palau així com les Coves del Batà, en les quals es teatralitzaran escenes sobre la vida quotidiana d’una família de coveros de la Paterna del segle XIX.

Les rutes es realitzaran en grups i sempre aplicant les mesures de seguretat per a evitar la propagació del coronavirus. A més, després de l’estiu, l’àrea de Turisme té previst convocar més edicions d’aquestes visites guiades.

Les persones interessades a participar podran contactar amb l’Oficina de Turisme, telefonant al 96 305 31 24 o a través del servei de Whatsapp 607 21 84 03.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 3 =