25n
Orgull
Orgull

Paterna estrena nou Depòsit Municipal de Vehicles

Paterna estrena nou Depòsit Municipal de Vehicles
22/07/2021 -

L’Ajuntament de Paterna ha conclòs les obres del nou depòsit municipal de vehicles que entrarà ja en funcionament en els pròxims dies.

Així ho ha explicat la tinenta alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Nuria Campos, qui ha detallat que “amb aquesta nova instal·lació pretenem millorar la seguretat i la capacitat d’estacionament en la via pública, resolent el problema dels cotxes abandonats i garantint un millor ús de l’espai públic”.

Respecte al nou depòsit, Campos ha precisat que “es tracta d’un recinte ampli i modern, d’acord amb una gran ciutat com Paterna amb un parc automobilístic i una població cada vegada major”.

La nova instal·lació, situada en el número 2 del carrer Ciutat de Barcelona del Polígon Industrial Font del Pitxer, té capacitat per a albergar prop d’un centenar de vehicles i permetrà millorar l’aforament per als automòbils custodiats per la policia.

En aquest sentit, Campos ha afirmat que “la Policia Local de Paterna gestiona anualment la retirada de 500 vehicles la vida útil dels quals ha finalitzat, per la qual cosa l’obertura d’aquest nou depòsit contribuirà a agilitar la retirada de cotxes de la via pública, la vida útil de la qual ha finalitzat, evitant, d’una banda, el risc que comporten aquests vehicles abandonats i permetent per un altre, buidar les places d’estacionament que ocupaven”.

El projecte ha tingut una inversió de 246.600 euros i servirà per a albergar a vehicles retirats per la grua, vehicles abandonats o aquells que es tinguen en custòdia per ordre judicial.

A més de l’augment de la capacitat, les instal·lacions s’han dissenyat amb una disposició que millorarà l’accessibilitat i, també, la visibilitat, i compta amb sistemes de videovigilància per a mantenir la seguretat del recinte.

També, s’ha dotat al depòsit d’oficines perquè les gestions que hagen de realitzar els ciutadans siguen més pròximes i còmodes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 1 =