25n
25N
25N

Paterna estrena un circuit de Pumptrack en Lloma Llarga

Paterna estrena un circuit de Pumptrack en Lloma Llarga
02/03/2021 -

L’Ajuntament de Paterna ha construït un circuit de Pumptrack de 450 metres quadrats en el barri de Lloma Llarga del qual ja poden gaudir tots els xiquets i joves.

Aquest tipus de recintes estan dissenyats de manera que bicicletes i patinets no motoritzats circulen per ells i generen velocitat sense necessitat de pedalar o impulsar-se, gràcies als pendents del terreny.

La tinenta alcalde de Mobilitat, Nuria Campos, ha explicat que “hem dissenyat aquest nou Pumptrack de Lloma Llarga amb pendents, corbes peraltades i sots perquè xicotets i joves gaudisquen del circuit i practiquen les seues habilitats, sempre respectant les normes d’ús que s’han disposat a l’entrada del circuit”.

L’espai s’ha construït darrere del parc del carrer Melissa, en una zona verda d’uns 4.000 metres quadrats, que també s’ha condicionat per a millorar l’estada dels veïns i veïnes que la visiten.

“Els treballs” – ha detallat Campos – “van començar a la fi del passat any, amb l’objectiu d’aprofitar aquesta extensa zona verda en Lloma Llarga, l’ús de la qual no era molt intensiu, i condicionar-la amb instal·lacions i mobiliari per al gaudi dels paterners i paterneres”.

Al voltant del Pumptrack s’han instal·lat cinc punts de llum, cinc taules de pícnic, papereres i una font.

A més, s’ha revisat tot el clos perimetral, s’ha col·locat una porta i s’han realitzat diverses actuacions per a millorar els accessos al lloc.

En total, el consistori ha realitzat una inversió de 40.000 euros per a sumar una nova zona d’oci a l’aire lliure per als veïns i veïnes.

Encara que a causa de les restriccions municipals per a frenar l’avanç del coronavirus l’espai es troba tancat, podrà començar a utilitzar-se quan s’inicie la desescalada i l’Ajuntament de Paterna reòbriga els parcs i jardins de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + 9 =

museo prehistoria
museo prehistoria