25n
25N
25N

Paterna, epicentre dels escacs amb l'exhibició de la campiona mundial Mariya Muzychuk

Paterna, epicentre dels escacs amb l'exhibició de la campiona mundial Mariya Muzychuk
14/02/2017 -

Paterna va acollir una partida d’exhibició d’escacs en la qual la campiona del món Mariya Muzychuk va competir amb els ulls embenats contra el jove paterner José García Molina, millor espanyol Sub-12.

La jornada d’escacs, organitzada per l’Ajuntament de Paterna conjuntament amb el Club d’Escacs Laboratori SyS, es va celebrar en el Teatre Capri, on es van donar cita diferents alumnes del club local, que compta amb més de 300 membres, així com aficionats a aquest esport.

El regidor d’Esports, José Manuel Mora, present en l’esdeveniment, ha destacat “que aquesta jornada és una altra mostra de la gran aposta d’aquest Ajuntament per l’esport, recolzant disciplines minoritàries com els escacs que, a Paterna, compten amb una gran pedrera de professionals”.

Durant l’esdeveniment, que es va desenvolupar durant més de 3 hores i va ser retransmés en streaming a través d’una web d’escacs, Marta Garcia, subcampiona d’Europa Sub-16 i Enrique Llobell, mestre internacional van jugar simultàniament contra 15 joves escaquistes cadascun.

Per la seua banda, la campiona mundial Muzychuk va disputar una partida a cegues, situada d’esquena al tauler, demostrant a tots la seua gran capacitat de concentració, de memòria i les seues grans habilitats.

Finalment, Mora ha recordat el gran treball i esforç que s’està realitzant l’Ajuntament per promocionar l’esport a Paterna, tant a escala local com a nacional i fins i tot internacional i, referent a això, ha recordat altres esdeveniments recents com a la sortida de l’última etapa de la tornada ciclista a la Comunitat valenciana, que va tenir lloc el passat 5 de febrer o la Reebok Spartan Race, que ja porta dues edicions celebrant-se en sòl paterner.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + dinou =