25n
25N
25N

Paterna lliura 17.000 botelles de gel hidroalcohòlic a l'alumnat de tots els centres educatius

Paterna lliura 17.000 botelles de gel hidroalcohòlic a l'alumnat de tots els centres educatius
28/10/2020 -

L’Ajuntament de Paterna farà lliurament aquesta setmana de botelles de gel hidroalcohòlic per a tots els estudiants dels centres educatius de la ciutat, amb alumnes a partir dels 3 anys.

En total, seran 17.000 unitats de gel hidroalcohòlic per als 34 centres educatius de Paterna, incloent-hi col·legis, centres de Batxillerat i centres de Cicles Formatius.

Tal com ha explicat el Tinent Alcalde de Cultura de l’Esforç I Modernització, José Manuel Mora, “hem volgut que aquesta iniciativa arribe a tots els estudiants de Paterna a partir dels 3 anys, perquè així estiguen més preparats per a protegir-se de la COVID19 i evitar la seua propagació”.

Les botelles de gel porten incorporat un mosquetó que permetrà que els estudiants les pengen de les seues motxilles i, així, portar-la sempre amb si.

A més, la botella és emplenable i s’acompanya d’un adhesiu que permet identificar al propietari d’aquesta.

El gel hidroalcohòlic és de 73% alcohol i les botelles tenen una capacitat de 30 mil·lilitres, sent un producte que compta amb tots els certificats de compliment de les normes UNE i registre de l’AEMP, i l’ús de la qual es recomana que siga a partir dels 3 anys.

Les botelles es repartiran durant aquesta setmana als 34 centres d’educació pública, concertada i privada del municipi, que també rebran adhesius amb el lema Soc de Paterna, jo no em rendisc.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + dos =