25n
25N
25N

Paterna comença el muntatge del cohetòdrom

Paterna comença el muntatge del cohetòdrom
26/06/2019 -

L’Ajuntament de Paterna ha començat hui el muntatge del cohetòdrom, una estructura de més de 500 metres de superfície que acollirà diferents actes de foc durant les Festes Majors de la localitat.

Durant les pròximes setmanes, una brigada especialitzada, formada per cinc operaris de l’empresa municipal Gestió i Serveis de Paterna, s’encarregarà d’alçar l’armadura de ferro de fins a 6,5 metres d’altura.

Així ho ha explicat la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, qui ha destacat que “l’estructura està formada per 36 pilars i 415 panells de malla que, per les seues dimensions, necessiten grues d’altura per a poder moure-les, la qual cosa fa que el muntatge siga un treball laboriós que requereix precisió i experiència”.

A més, la regidora també ha subratllat la importància de la seguretat durant el muntatge “cada peça de l’estructura està numerada i es custodia durant tot l’any en dependències municipals fins al moment del seu muntatge”.

I en aqueix sentit Espinosa ha recordat que “per a garantir la seguretat de l’estructura, des de 2016 comptem amb una empresa que s’encarrega de realitzar la certificació del muntatge”.

El cohetòdrom acull la major part dels actes de foc de les Festes Majors i és també el lloc on els més joves s’inicien en els actes de foc, participant en la Cordàs Querubí, Infantil o Juvenil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − deu =

activem alfafar