25n
25N
25N

Paterna executa la demolició de la Finca Groga

Paterna executa la demolició de la Finca Groga
13/05/2021 -

Després de diverses setmanes preparant la demolició, l’Ajuntament de Paterna ha executat hui l’enderrocament de la coneguda com a “Finca Groga”, situada en el número 18 del carrer Sant Sebastià del barri de santa Rita de la ciutat.

Amb aquest enderrocament, l’Executiu socialista dona resposta una reivindicació històrica dels veïns de la zona i acaba definitivament amb un dels punts d’inseguretat i marginació social del barri, que ja s’havia aconseguit reduir dràsticament després del tapiat del bloc de cases l’any passat i que ha sigut fruit d’un complex procés.

La demolició de l’immoble -que estava declarat en ruïna en trobar-se l’estructura en inadequades condicions d’habitabilitat- s’ha dut a terme després que l’equip de govern socialista, a través del constant treball dut a terme pel regidor de Protecció a les persones, Julio Fernández, aconseguira reubicar a totes les famílies propietàries que quedaven residint en l’edifici.

“Es tracta d’una actuació, àmpliament demandada des de l’Associació de Veïns Antonio Machado i Viriato i els residents de la zona, amb la qual fem un pas més en el nostre projecte de regenerar i revitalitzar el barri de Santa Rita”, ha afirmat el regidor Fernández, satisfet de fer realitat un dels compromisos de l’equip de govern socialista amb la ciutadania paternera, en general i amb el veïnat de Santa Rita, en particular.

Per part seua, el President de l’Associació de veïns Antonio Machado, Viriato i Adjacents, Jesús Fernández ha manifestat que “hui és un dia històric per al barri de Santa Rita” al mateix temps que ha assenyalat que “aquest enderrocament millorarà substancialment la convivència ciutadana i la qualitat de vida de tots els veïns i veïnes del veïnat”.

La demolició controlada de l’edificació, que s’alça sobre un solar de 818 m² de superfície, s’està duent a terme amb maquinària lleugera en nivell descendent i amb totes les mesures oportunes per al manteniment i seguretat dels edificis i vials confrontants.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × dos =