25n
25N
25N

Paterna duplica la brigada de silvicultura

Paterna duplica la brigada de silvicultura
18/11/2020 -

L’Ajuntament de Paterna ha duplicat el nombre de treballadors que formen la brigada de silvicultura amb l’objectiu de reforçar els treballs de manteniment de les zones forestals del terme municipal.

Des del mes d’octubre passat s’ha passat dels tres operaris que formaven el servei a sis, que treballen conjuntament fent tasques de silvicultura, principalment en la zona de la Vallesa.

Tal com ha explicat la Tinenta Alcalde de Transició Ecològica, Nuria Campos “aquest reforç servirà per a consolidar les mesures que l’Ajuntament està adoptant en prevenció d’incendis en el paratge natural, entre les quals s’inclouen la neteja de barrancs o el manteniment de les franges de seguretat”.

D’aquesta manera, el servei, dependent de l’empresa municipal Gestió i Serveis de Paterna, i que treballa els 365 dies de l’any, s’encarregarà del desbrossament de vegetació en barrancs i posterior triturat de restes, control de la processionària i neteja de camins forestals.

A més, al costat de l’augment de la plantilla, també s’ha incrementat la flota de vehicles.

Finalment, Campos ha recordat que “des de l’executiu socialista apostem per la prevenció i la implementació de models sostenibles en línia amb els ODS, que ens permeten protegir l’entorn natural de la Vallesa, un dels més valuosos de tota la Comunitat Valenciana”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − tres =