caixa popular

Paterna s’adhereix a la reivindicació de més dotació pressupostària en la lluita contra la violència masclista

Paterna s’adhereix a la reivindicació de més dotació pressupostària en la lluita contra la violència masclista
19/06/2017 -

Paterna reivindica durant el dia de hui un major finançament en la lluita contra la violència masclista. La reivindicació ha vingut donada en una sèrie d’actes programats per part de nombrosos grups feministes i que ha comptat amb el suport de la Regidoria de la Dona dirigida per Carmen Gayà.
Els actes han començat a les 12.00 del migdia a la porta de l’ajuntament amb la lectura d’un manifest signat per totes les associacions de dones de Paterna, posteriorment s’ha fet lectura d’una proposta de moció que les associacions de dones pretenen que siga consensuada per tots els partits polítics i presentada al pròxim ple municipal, a continuació la música del grup de batucada de la Coma ha envaït la plaça de l’ajuntament mentre un grup de dones paterneres començava l’elaboració d’un mural.
A les 14.00 del migdia les dones s’han tancat en el saló de plens municipals per tal de debatre i continuar preparant més activitats de cara a la vesprada on es continuarà en l’elaboració del mural, lectura de poesies, cant i debats sobre com millorar les polítiques de lluita contra la violència masclista. A les 20:00 una nova lectura de manifest i de la moció, aquesta vegada, amb la presència de Alberto Ibáñez, Secretari Autonòmic d’Inclusió i de l’Agencia Valenciana d’Igualtat posen el colofó a aquesta jornada reivindicativa.
Carmen Gayà, regidora de la Dona a l’ajuntament de Paterna, ha manifestat que “Paterna s’ha adherit a la reivindicació d’augmentar a 120 milions d’euros l’assignació pressupostaria destinada a la igualtat i a la lluita contra la violència masclista perquè les dones ens sentim asfixiades per la impotència davant l’assassinat de 28 dones i 5 criatures en el que portem d’any, indignades davant un pacte d’estat que naix mort si no té fons per al seu desenvolupament i aplicació. Les dones ens hem reunit hui per exigir una partida pressupostaria suficient per a la lluita contra la violència masclista i a favor de la igualtat. Hem aconseguit el consens de totes les organitzacions feministes, volem fer extensiu aquest consens a tots els partits i que el govern es prenga amb seriositat la lluita contra aquesta xacra social que condemna a les dones al paper de víctima”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 2 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats