25n
25N
25N

Paterna disminueix la contaminació més d'un 68% durant l'estat d'alarma

Paterna disminueix la contaminació més d'un 68% durant l'estat d'alarma
12/05/2020 -

Paterna, ciutat caracteritzada per la gran quantitat d’indústries que concentra en el seu terme municipal, ha disminuït en més d’un 68% els nivells de contaminació de la ciutat durant les últimes setmanes de confinament.

Així ho ha revelat hui el consistori després d’analitzar els índexs de la qualitat de l’aire extrets de l’Estació de Mesurament del Parc Tecnològic, situada al costat del Centre d’Estudis de l’Arc Mediterrani (CEAM).

La disminució del trànsit rodat i la suspensió de l’activitat no essencial durant 11 dies ha ocasionat una reducció considerable de tots els contaminants relacionats amb la crema de combustibles fòssils com el monòxid de carboni (CO), el monòxid de nitrogen (NO) i el diòxid de nitrogen (NO2), contaminants procedents en la seua majoria de les emissions dels tubs d’escapament dels vehicles i de la indústria.

En concret, des del 14 de març fins al 30 d’abril, el monòxid de carboni s’ha reduït un 31%, el monòxid de nitrogen un 62% i el diòxid de nitrogen un 69% mentre que els òxids de nitrogen, el compost de gasos contaminants més significatiu relacionat amb la indústria i el trànsit, s’han reduït un 68%.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 7 =

Informacion coronavirus