25n
25N
25N

Paterna revisa basars per a evitar la venda de disfresses 'sexy' per a xiquetes

Paterna revisa basars per a evitar la venda de disfresses 'sexy' per a xiquetes
22/02/2017 -

La regidoria d’igualtat i dona, encapçalada per Carmen Gayà, ha fet revisió de locals comercials de la localitat dedicats a la venda i lloguer de disfresses per tal d’evitar la venda, durant aquests dies on se celebren carnestoltes i davant la proximitat de la cavalcada del ninot de falles, de disfresses que puguen ser considerades com a sexistes per a xiquetes.

Aquesta acció ve donada pel coneixement de la regidoria, mitjançant els mitjans de comunicació, de la venda que estava fent-se d’aquest tipus d’articles on a més als seus embolcalls apareixien xiquetes fotografiades en actituds provocatives, un tema que va alarmar la població la qual va mostrar el seu rebuig en tot tipus de xarxes socials.

La regidoria d’igualtat i dona, assessorada per l’observatori de publicitat no sexista i la direcció general de la infància i adolescència, ha revisat 12 locals comercials dedicats, de forma directa o indirecta, a la venda i lloguer de disfresses del nucli urbà, La Canyada i dels polígons Font del Gerro i Tàctica. Després de la revisió feta cap dels establiments visitats procedeix hui dia a la venda d’aquests tipus d’articles. Complint així la llei 26/2015 de protecció del menor i la llei general de publicitat.

Carmen Gayà, regidora d’igualtat, ha declarat que “l’objectiu de revisar aquests establiments és garantir que aquest tipus de disfresses sexistes no estiguen presents en cap comerç de Paterna, ja que la regidoria vol protegir els menors d’accions que pretenen la hipersexualització de la infància”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + 3 =