25n
25N
25N

Paterna es bolca amb el Dia del Llibre amb activitats, concursos i donacions per a involucrar a tota la ciutadania

L’Àrea de Joventut ha convocat un concurs de Microrelats en Instagram per a joves d’entre 12 i 30 anys en què es podrà participar fins al 28 d’abril

Paterna es bolca amb el Dia del Llibre amb activitats, concursos i donacions per a involucrar a tota la ciutadania
23/04/2021 -

L’Ajuntament de Paterna ha preparat tota una bateria d’activitats per a commemorar el Dia del Llibre i fomentar la lectura entre la ciutadania.

Així ho ha explicat el regidor de Biblioteques i Museus, Lucas Jodar, que ha detallat que “hem treballat de manera transversal des de diverses àrees del consistori per a oferir als paterners i paterneres activitats i accions que fomenten la lectura i la cultura”.

En aquest sentit, des de la mateixa àrea de Biblioteques i Museus, s’han dut a terme en La Cova Gran, durant tota la setmana, sessions de Micro Obert, en les quals diversos autors locals han donat a conéixer la seua obra i han pogut comentar-la amb els participants de l’activitat.

A més, durant tota la setmana que ve, hi haurà Contacontes a les biblioteques i agències de lectura a les 18 hores. El dilluns, la ubicació serà La Cova Gran, el dimarts, l’agència de lectura de la Coma, el dimecres serà en Terramelar i el dijous a La Canyada.

També la setmana pròxima, el divendres, tindrà lloc el lliurament de premis del concurs Marcapàgines, en el qual han participat alumnes i alumnes dels centres escolars de la ciutat.

Dins dels actes amb motiu del 23 d’abril, la regidoria de Turisme, Cultura i Foc al costat de la regidoria d’Educació han donat exemplars del llibre El patrimoni d’un poble: La Cordà de Paterna, l’autor de la qual és el cronista oficial de la Vila, Camilo Segura als centres escolars amb arxiu bibliogràfic així com a l’Escola Oficial d’Idiomes i a l’Escola de Formació de Persones Adultes.
L’obra dóna a conéixer una tradició que, a través del temps, ha passat de generació en generació, conservant-la i cuidant-la, i que s’ha anat adaptant als nous temps, guanyant en seguretat i, alhora, en reconeixement, sent La Cordà de Paterna nomenada Festa d’Interés Turístic Nacional en 2017.

També des de la Regidoria de Joventut s’ha convocat un concurs de Microrelats a través d’Instagram, en el qual poden participar joves d’entre 12 i 30 anys. Els relats poden enviar-se fins al 28 d’abril a les 10 del matí per missatge privat a @juventudpaterna. L’extensió serà d’entre 8 i 150 paraules i la regidoria publicarà els relats a través de les seues xarxes socials. El guanyador, triat per sorteig, obtindrà un llibre electrònic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − cinc =