25n
25N
25N

Paterna reforesta 700 espècies autòctones en la campanya del dia de l’arbre

Paterna reforesta 700 espècies autòctones en la campanya del dia de l’arbre
27/02/2017 -

L’Ajuntament de Paterna valora molt positivament la campanya del dia de l’arbre 2017 que ha suposat la reforestació de 700 arbres al municipi. La campanya, com tots els anys, ha comptat amb la col·laboració d’associacions de comerciants, de caràcter social i entitats educatives.

Des de la regidoria de medi ambient s’ha volgut potenciar la plantació en aquelles zones que més falta feia amb uns criteris estrictament ecològics, incloent-hi per primera vegada la plantació en escocells a La Canyada dins de la campanya de repoblació de l’àrea urbana que s’està duent a terme.

La campanya del dia de l’arbre va començar al mes de gener amb la festa organitzada per MultiPaterna amb grans i menuts on es varen plantar més de 100 arbres al parc central.

Dins d’aquesta campanya la regidoria ha comptat amb la col·laboració de la coordinadora dels boscos del Túria que junt AFEMPES varen realitzar, aquesta passada setmana, diferents plantacions en la ribera del Túria, substituint les canyes invasores per noves espècies autòctones com ara tamarindes, salzes i xops.

Per al regidor de medi ambient, Carles Martí, aquestes actuacions, que s’han dut a terme enguany, és un clar exemple del compromís del govern del Batà en recuperar i potenciar els espais naturals al municipi i una mostra de què la societat Paternera està conscienciada en la importància de les iniciatives dutes a terme. La regidoria de medi ambient continuarà fomentant i potenciant iniciatives d’aquest tipus en el futur.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − tres =