25n
25N
25N

L'Ajuntament de Paterna destina 250.000€ a la subvenció d'activitats esportives

Les subvencions cobreixen des del 60% fins al 100% d’activitats d’esport en general, l’abonament Més que Vida o les activitats de clubs per als xiquets i joves de fins a 14 anys

L'Ajuntament de Paterna destina 250.000€ a la subvenció d'activitats esportives
17/11/2020 -

L’Ajuntament de Paterna ha destinat 250.000 euros a la subvenció d’activitats esportives que realitzen els veïns i veïnes de la ciutat. Així ho ha anunciat el tinent alcalde de Cultura de l’Esforç i Modernització, José Manuel Mora, qui ha explicat que “ja s’ha publicat en el BOP el llistat oficial de subvencions concedides que enguany beneficiarà a 590 famílies paterneres”.

En aquesta ocasió, s’ha augmentat l’import de les ajudes en 34.000 euros més que l’any passat, sent 1.239 persones les que han obtingut ajudes directes per a la pràctica esportiva. Tal com ha destacat el tinent alcalde “volem continuar impulsant, especialment en temps de Covid, la pràctica esportiva com a eina per al benestar físic i emocional, ajudant les famílies
a consolidar hàbits de vida saludables”.

Les ajudes financen les activitats esportives generals com a natació, ioga, crossfit o gimnàstica rítmica, entre altres. També es financen els abonaments Més que Vida, d’accés lliure a les instal·lacions esportives municipals. A més, les ajudes també estan dirigides subvencionar a xiquets i joves de fins a catorze anys que realitzen activitats de futbol, taekwondo, patinatge, escacs, voleibol, rugbi, karate o qualsevol altra que es desenvolupe en clubs esportius de Paterna.

Els imports de les ajudes van des dels 50 € fins als 290 €, depenent de l’activitat triada o de l’edat dels sol·licitants (xiquets, adults o pensionistes), així com si es tracta d’una sol·licitud individual o per unitat familiar. Els imports de les subvencions aprovades s’ingressaran directament als centres que gestionen les activitats esportives.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 1 =