25n
25N
25N

Paterna destina més d'un milió d'euros a ajudes d'emergència per a famílies des de l'inici de la crisi sanitària

Paterna destina més d'un milió d'euros a ajudes d'emergència per a famílies des de l'inici de la crisi sanitària
26/01/2021 -

L’Ajuntament de Paterna ha destinat 1.187.102 d’euros a ajudes d’emergència per a les famílies de la ciutat des que començara la pandèmia del coronavirus.

Segons ha explicat la regidora d’Inclusió Social, Isabel Segura “aquesta xifra duplica l’import destinat en 2019 i demostra l’enorme esforç realitzat per l’Ajuntament per a atendre les necessitats dels paterners i paterneres en situació de vulnerabilitat”.

En total, han sigut 2.083 famílies paterneres a les quals s’ha atés des de l’inici del confinament el març de 2020.

En el període del confinament domiciliari, de març a maig de 2020, es van realitzar 13 remeses d’ajudes per un import de 872.560 €, destinades a cobrir les necessitats d’alimentació de les persones més vulnerables de Paterna.

De juliol a desembre, es van adjudicar 274.015 € també en ajudes d’emergència i, a més, s’han destinat 40.527 € per a combatre les situacions de pobresa energètica dels veïns i veïnes de Paterna que ho han requerit, assegurant els subministraments d’electricitat, aigua i/o gas en els seus habitatges habituals.

Tal com ha explicat la regidora Segura, “des de l’àrea d’Inclusió Social hem treballat per a donar celeritat als tràmits i gestions durant tots aquests mesos de crisi sanitària per la COVID-19, aconseguint que les ajudes arriben abans als paterners i paterneres que més ho necessiten”.

A aquestes ajudes d’emergència per a necessitats bàsiques i subministraments, se suma el repartiment de 2.485 lots d’aliments, dut a terme en diferents moments de la pandèmia, i principalment entre les famílies a les quals els Serveis Socials municipals realitzen un seguiment permanent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 11 =