25n
Orgull
Orgull

Paterna destina 255.000 euros a la promoció i pràctica de l'esport

Aquesta suma suposa un augment del 150% respecte a l’any anterior

Paterna destina 255.000 euros a la promoció i pràctica de l'esport
29/08/2019 -

L’Ajuntament de Paterna, a través dels Serveis Esportius Municipals, ha destinat 255.000 euros per a subvencionar la pràctica esportiva de les famílies de la localitat, la qual cosa suposa un augment del 150% respecte a l’any anterior.

Tal com ha explicat el Tinent d’Alcalde de Cultura de l’Esforç i Modernització, José Manuel Mora “hem ampliat la línia de crèdit per a les subvencions esportives en 150.000 euros, la qual cosa ha permés duplicar el nombre de beneficiaris fins a aconseguir les 517 unitats familiars el que suposa un total de 1.204 veïns i veïnes”.

A més, Mora ha recordat que “les subvencions suposen un descompte de fins al 100% sobre la tarifa de les activitats esportives municipals per a la pròxima temporada 2019-2020”.

I en aqueix sentit, el Tinent d’Alcalde ha destacat que “l’objectiu de les ajudes és potenciar la pràctica esportiva entre els paterners i paterneres, afavorint entre la ciutadania la igualtat d’oportunitats d’accedir a aquests serveis públics”.

Els llistats de les persones beneficiàries d’aquestes ajudes s’han publicat en la web d’esports de l’Ajuntament, www.esport.paterna.es.

D’aquesta manera, aquelles persones que hagen rebut l’ajuda tindran fins al 15 d’octubre per a confirmar la seua inscripció en les activitats esportives prèviament seleccionades.

La confirmació de les inscripcions es realitzarà presencialment en les instal·lacions de la piscina climatitzada del nucli urbà, en el poliesportiu de La Canyada o en la seu del club esportiu triat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × cinc =