25n
Orgull
Orgull

Paterna destina 250.000 euros en ajudes per a activitats esportives

Paterna destina 250.000 euros en ajudes per a activitats esportives
20/07/2021 -

L’Ajuntament de Paterna, a través dels Serveis Esportius Municipals, ha destinat 250.000 euros a subvencionar la pràctica esportiva de les famílies residents en el municipi.

Tal com ha explicat el tinent alcalde de Cultura de l’Esforç i Modernització, José Manuel Mora “aquestes ajudes revaliden l’aposta de l’equip de govern socialista amb el foment dels hàbits saludables entre els paterners i paterneres i reforcen el seu compromís amb l’esport i la pràctica ciutadana”.

En aquest sentit, aquesta temporada s’han concedit 1.159 ajudes, de les quals 268 han sigut destinades a clubs esportius de la ciutat.

La resta d’ajudes, un total de 891 subvencions, han sigut per al desenvolupament de l’activitat esportiva pròpia, com les del Bo +QVida o els abonaments de la piscina, i suposen un descompte de fins al 100% sobre la tarifa de les activitats esportives municipals per a la pròxima temporada 2021-2022.

Tal com ha destacat el tinent alcalde Mora, “amb aquestes ajudes potenciem la pràctica esportiva entre la ciutadania, afavorint la igualtat d’oportunitats d’accedir a aquests serveis públics”.

Els llistats definitius de les persones beneficiàries d’aquestes ajudes poden consultar-se en la web d’esports de l’Ajuntament i aquelles persones que hagen rebut l’ajuda tindran fins al 15 d’octubre per a confirmar la seua inscripció en les activitats esportives que prèviament hauran de seleccionar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 20 =