25n
25N
25N

Paterna derroca el mur de la plaça de La Yesa en La Coma

Paterna derroca el mur de la plaça de La Yesa en La Coma
25/03/2021 -

L’Ajuntament de Paterna ha procedit aquesta setmana a l’enderrocament del mur de formigó de la Plaça de La Yesa en La Coma, element que propiciava l’acumulació de fem, estris i enderrocs en un solar contigu.

“Amb aquesta mesura – tal com ha afirmat la regidora de Serveis i Neteja, Merche Navarro – “atenem una reivindicació veïnal i dissuadim les conductes incíviques, evitant que la zona es convertisca en un focus d’insalubritat”.

El mur derrocat estava situat en la Plaça de La Yesa, en els voltants del CEIP Antonio Ferrandis, i dificultava el control d’abocaments de fem malgrat les nombroses actuacions de neteja del solar empreses pel consistori.

Aquesta mesura se suma al conjunt d’accions que, durant aquests mesos, està duent a terme l’Ajuntament en La Coma per a mantenir net el barri, involucrant als veïns i conscienciant-los sobre la importància de la seua col·laboració.

Referent a això, Navarro també ha recordat que, periòdicament, des de la regidoria de Serveis i Neteja que dirigeix es realitzen campanyes de neteja exhaustives del barri, l’última d’elles el mes de febrer passat, en la qual els serveis municipals van retirar 6.000 quilos de ferralla, enderrocs i estris de tota mena del solar contigu al mur derrocat.

En aquest sentit, la regidora també s’ha referit a la campanya “La Coma, barri net. Comptem amb tu”, una iniciativa municipal impulsada en col·laboració amb l’Associació de Veïns de la Coma, Jovesolides, Fundació Secretariat Gitano i Caritas La Coma, amb l’objectiu de conscienciar a la ciutadania de la importància de la seua col·laboració per a mantenir el barri net.

Amb eixe mateix objectiu, en els pròxims dies el consistori també col·locarà cartells en les zones del barri més susceptibles d’acumular fem i estris per a dissuadir aquestes conductes i recordar l’existència d’un servei municipal de recollida d’estris i un Ecoparc.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 − cinc =