25n
25N
25N

Paterna dona fins a 6.000 euros per contractar paterners/es

Els beneficiaris d’aquesta ajuda seran empreses i/o autònoms que contracten persones desocupades empadronades a Paterna per a, mínim, 3 mesos i dins de l’any en curs

Paterna dona fins a 6.000 euros per contractar paterners/es
23/06/2020 -

El Ple de l’Ajuntament de Paterna ha aprovat avui les bases i convocatòria del Xec Ocupació 2020, amb l’objectiu de fomentar la contractació de veïns i veïnes de Paterna en situació d’aturats.

En aquesta edició, la subvenció per a les empreses, persones jurídiques i/o autònoms serà de fins a 6.000 €, i els beneficiaris hauran d’acreditar, entre altres qüestions, el manteniment de l’ocupació indefinida durant sis mesos.

Les ajudes estan dirigides a totes aquelles empreses que hagen contractat de l’1 de gener a l’1 de novembre de 2020, i la quantia variarà en funció del tipus de contracte realitzat.

Tal com ha explicat el Tinent Alcalde de Protecció a les Persones Majors, Participació i Ocupació, Julio Fernández “l’objectiu d’aquestes ajudes és promoure l’ocupació en el municipi oferint a les empreses una subvenció per contractacions a veïns/as del municipi, amb un increment de l’ajuda si es tracta de contractes indefinits”.

A més, Fernández ha destacat que “és important fomentar l’ocupació dels veïns i veïnes de Paterna, especialment després de la crisi sanitària per la COVID-19, per la qual cosa hem tornat a realitzar un esforç pressupostari encaminat a aconseguir que a la nostra ciutat hi haja cada vegada més persones amb ocupació”.

Les contractacions inicials de persones desocupades a jornada completa per un contracte de durada mínima de 3 mesos, se subvencionaran amb ajudes que aniran des dels 3.000 als 4.200 euros.

A més, si la contractació inicial ha estat indefinida, s’incrementarà la subvenció en 1.800 euros i en el cas d’haver convertit contractes temporals en indefinits, la quantia de l’ajuda serà de 1.800 euros.

Les bases recullen també una subvenció de 4.200€ per a persones en risc d’exclusió social, aturats de llarga durada, menors de 30 anys, majors de 55 anys i persones que hagen format part de programes municipals d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Paterna.

Les empreses interessades podran trobar les bases de la convocatòria en la pàgina web de l’Ajuntament i disposaran d’un mes podran presentar les sol·licituds, una vegada es publique la convocatòria en el B.O.P.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + 2 =