25n
25N
25N

L'Ajuntament de Paterna crea un Registre Municipal d'Artistes de la localitat

L’objectiu d’aquest registre és promocionar i donar visibilitat al talent artístic i cultural local així com afavorir el creixement cultural del municipi

L'Ajuntament de Paterna crea un Registre Municipal d'Artistes de la localitat
11/05/2020 -

Amb l’objectiu de donar una major visibilitat al talent i a l’activitat artística local i afavorir el creixement i la projecció cultural del municipi, sobretot arran de la pandèmia del coronavirus, l’Ajuntament de Paterna ha creat un Registre Municipal d’Artistes locals.

D’aquesta manera, el consistori, a través de la Regidoria de Turisme, Cultura i Foc, pretén afavorir la relació de l’administració local amb el col·lectiu d’artistes paterners, establint llits d’informació i comunicació que els permeten des de mantenir-los informats de concursos fins a impulsar col·laboracions.

Aquest registre contindrà dades d’artistes locals majors de divuit anys, des d’informació de contacte com a telèfon o xarxes socials fins a enllaços amb vídeos o dossiers amb la finalitat de poder difondre, coordinar i fer visible la seua activitat artística, per a afavorir el seu desenvolupament i protegir al sector cultural, tan afectat durant aquesta crisi.

El fitxer està obert a tota mena d’artistes que residisquen a Paterna, tant amateurs com professionals o docents, que treballen en els camps de les arts escèniques, música, literatura, arts plàstiques, cinema, dansa, malabarisme, disseny, composició, etc.

Tots aquells veïns i veïnes que estiguen interessats a formar part es podran registrar a través d’un formulari en línia que s’habilitarà en els pròxims dies en la pàgina web de l’Ajuntament www.paterna.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + 10 =

caixaontinyent
paterna