25n
25N
25N

Paterna crea rebaixos per als vianants adaptats en Bovalar per millorar l'accessibilitat del barri

Paterna crea rebaixos per als vianants adaptats en Bovalar per millorar l'accessibilitat del barri
04/01/2017 -

Amb la finalitat de millorar la mobilitat i l’accessibilitat del barri de Bovalar, l’Ajuntament de Paterna, a través de la regidoria d’Infraestructures, està realitzant els rebaixos de vorera en cinc trams del carrer Peñon de Ifach.

Amb aquesta actuació, mitjançant la qual s’estan rebaixant les vorades de les voreres situades en els passos de vianants i millorant la pavimentació, el consistori pretén donar resposta a les demandes dels habitants d’aquesta zona residencial creant itineraris adaptats i practicables pels més de 3.000 veïns i veïnes que viuen en ella.

Tal com explica la regidora d’Infraestructures, Núria Campos “aquesta intervenció – que s’emmarca dins del pla municipal que l’Equip de Govern ha posat en marxa per millorar la mobilitat i l’accessibilitat – s’afegeix a moltes altres actuacions que està duent a terme el Govern actual per conformar una ciutat més accessible, amigable i integrada en la qual cap veí se senta discriminat as l’hora d’accedir i/o utilitzar els espais o edificis públics”.

Referent a això, la regidora s’ha referit, entre altres coses, a les obres de millora en els sectors 4, 5 i 7 de Bovalar aquesta barriada mitjançant les quals es va reforçar la senyalització viària i la pavimentació de la vorera d’enfront del tramvia situada en l’Av. Francisco Tomás i Valenta i les obres de millora entorn del Parc Central, mitjançant les quals han intervingut en una vintena de trobades de carrers que envolten el parc i s’han habilitat més places d’aparcament per a minusvàlids.

De la mateixa manera, l’Ajuntament de Paterna també està duent a terme diferents projectes de millora de l’accessibilitat dels seus edificis municipals amb l’objectiu de garantir l’accés de les persones amb mobilitat reduïda als immobles públics. El Museu de Ceràmica municipal i l’edifici que albergava al Centre Musical Paternense són algunes de les instal·lacions municipals en les quals ja s’ha intervingut.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − cinc =

museo etnologia
ficcions 2019-2020
ficcions 2019-2020