25n
25N
25N

Paterna obri una nova convocatòria del Xec Bebé de 300€

Paterna obri una nova convocatòria del Xec Bebé de 300€
03/08/2020 -

L’Ajuntament de Paterna ha obert una nova convocatòria, la cinquena ja, del Xec Bebé, l’ajuda municipal de 300 euros que l’Equip de Govern socialista va posar en marxa en 2015 per a ajudar a les famílies paterneres amb les despeses que suposa l’arribada d’un nou membre i incentivar, al seu torn, les compres en el comerç local.

Tal com expliquen des de l’Executiu socialista “el xec bebé va ser una de les primeres mesures que adoptàrem en la passada legislatura i, any rere any, hem renovat la convocatòria, conscients de la importància d’aquesta ajuda per a les famílies paterneres que fan front a més despeses amb l’arribada d’un nou fill o filla. En aquesta ocasió, amb la situació generada per la COVID-19, cobra encara més rellevància es converteix en una ajuda fonamental per a aconseguir que a Paterna ningú es quede arrere”.

Podran optar a aquesta ajuda les famílies paterneres dels nascuts i nascudes, adoptats i adoptades o acollits i acollides entre l’1 d’octubre de 2019 i el 31 d’octubre de 2020. El termini de presentació de sol·licituds s’obrirà aquest dilluns, 3 d’agost i es podran fer els tràmits fins al 30 de novembre del present any.

Els interessats a demanar aquesta ajuda hauran d’emplenar la sol·licitud, bé telemàticament des de la seu electrònica de la web municipal www.paterna.es, o físicament en les oficines del SIAC, sol·licitant cita prèvia, i presentant-la per Registre de l’Ajuntament.

Paterna, que ja se situa en més de 72.000 habitants, té consignats en els seus pressupostos municipals d’aquest 2020, 150.000 euros per a concedir aquesta ajuda de la qual cada any es beneficien 500 famílies paterneres.

Les sol·licituds s’avaluaran i es verificarà el compliment dels requisits, resolent-se la concessió de l’ajuda per decret. L’Ajuntament contactarà amb els beneficiaris perquè recullen la targeta de Caixa Popular per import de 300 euros, que tindrà una validesa de 4 mesos des de la seua emissió, i que es podrà canviar en els comerços locals adherits a aquesta iniciativa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − sis =