25n
25N
25N

Paterna convoca la XXIV edición del Certamen de Fotografía “Vila de Paterna”

Paterna convoca la XXIV edición del Certamen de Fotografía “Vila de Paterna”
02/06/2021 -

L’ajuntament de Paterna ha obert el termini per a participar en la XXIV edició del Certamen de Fotografia “Vila de Paterna”, una de les convocatòries culturals més arrelades i prestigioses de la ciutat, caracteritzada pel gran acolliment nacional que té entre els professionals d’aquest sector artístic.

La regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa ha explicat que “el certamen, de caràcter biennal, és de temàtica lliure igual que la tècnica a utilitzar i la realització de cada fotografia, que també seran de lliure elecció pels participants”.

La inscripció serà en línia a través de la plataforma Mundoarti.com, on es poden consultar les bases i les 6 categories convocades, amb premis que van des dels 400 als 1.200 euros.

El termini de presentació de les obres finalitzarà el 10 de setembre de 2021 a les 12 hores mentre que la decisió del jurat es farà públic el dia de la inauguració de l’exposició, el 16 de desembre del 2021 a les 19 hores.

A més, Espinosa ha recordat que amb les obres seleccionades i premiades es realitzarà una exposició a la Sala Municipal d’Exposicions del Gran Teatre Antonio Ferrandis del 16 de desembre de 2021 al 14 de gener de 2022.

Finalment, la regidora ha volgut elogiar la rellevància nacional que ha adquirit el certamen, no sols degut pel gran nombre de participants que rep sinó també per la gran qualitat de les obres que concorren.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × dos =