25n
25N
25N

La Casa de la Joventut de Paterna convoca un concurs de literatura i còmics per a joves

La Casa de la Joventut de Paterna convoca un concurs de literatura i còmics per a joves
02/11/2020 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de la Casa de la Joventut, ha obert el termini d’inscripció i presentació de treballs per als Concursos Juvenils 2020 – Premis Joves de literatura i còmic.

En el certamen podran participar joves d’entre 12 i 30 anys i que siguen residents a la Comunitat Valenciana en el moment de la presentació de la sol·licitud.

Tal com ha explicat el regidor de Joventut, Roberto Usina “hem establit diferents grups d’edat en cada categoria per a fomentar la participació dels joves: tres en el cas del concurs de literatura i dues per als participants en el certamen de còmics”.

Els grups d’edat per a la categoria de Literatura seran de 12 a 14 anys, de 15 a 17 anys i de 18 a 30 anys. El tema de l’obra serà lliure i cada participant podrà presentar únicament un treball, en castellà o valencià, indistintament.

Respecte al concurs de còmics, hi haurà dos grups d’edat, de 12 a 16 anys i de 17 a 30. La temàtica i tècnica seran lliures i les obres hauran de ser originals, de creació pròpia i inèdites.

Els premis per a cada grup d’edat tindran una quantia econòmica de 250 € per al primer lloc i 200 € per al segon. A més, el consistori atorgarà un premi de 180 € en cada grup i categoria, específic per a joves de Paterna.

La inscripció i presentació de treballs es realitzarà a través del Registre d’Entrada de l’Ajuntament, demanant cita prèvia a través de la Seu Electrònica de la pàgina web www.paterna.es

A més, la informació completa de les bases del concurs podrà trobar-se a la web de l’Ajuntament, en l’apartat de Biblioteques i Museus – Certàmens i Premis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + tres =