25n
Orgull
Orgull

Paterna es converteix en la primera ciutat d'Espanya amb un TikTok Tour per a promocionar els seus enclavaments turístics

La regidoria de Turisme, Cultura i Foc convida als participants a realitzar i publicar vídeos en Tik Tok des dels llocs més emblemàtics del municipi

Paterna es converteix en la primera ciutat d'Espanya amb un TikTok Tour per a promocionar els seus enclavaments turístics
19/07/2021 -

Paterna s’ha convertit en la primera ciutat espanyola que compta amb un TikTok Tour, una iniciativa amb la qual es pretén donar a conéixer els enclavaments turístics del municipi a través d’aquesta popular xarxa social que té 800 milions d’usuaris actius al mes a tot el món.

La iniciativa part de la Regidoria de Turisme, Cultura i Foc la titular del qual, la regidora Teresa Espinosa, ha explicat que “a través d’aquesta pionera iniciativa propiciem que es descobrisquen els llocs més emblemàtics del nostre municipi al mateix temps que s’augmenta la seua visibilitat en una xarxa social cada vegada més global i universal i que suposa un canal de comunicació immens per a popularitzar Paterna i el nostre patrimoni”.

D’aquesta manera, les persones interessades a participar poden recollir la polsera identificativa del repte en l’Oficina de Turisme de Paterna, de dimarts a diumenge de 9 a 14 hores, i de dimarts a divendres de 18:30 a 21 hores. A través d’un codi QR es podrà accedir a les localitzacions que formen part d’aquest tour. L’objectiu és que els i les participants graven i publiquen vídeos des d’aquests punts, etiquetant el compte @visitpaterna i afegint l’etiqueta #tiktoktourpaterna.

Tots aquells que compartisquen almenys tres vídeos en aquesta xarxa social obtindran un suport pop-up per al mòbil, que podran recollir en l’Oficina de Turisme de Paterna mostrant aquest contingut audiovisual.

A més, els perfils de les publicacions que més visualitzacions obtinguen podran guanyar un cércol de llum amb trípode, un dels gadgets tecnològics de moda.

També es realitzarà un sorteig entre les persones que completen les dades de participació.

Entre les deu ubicacions proposades, es troben, a més dels monuments emblemàtics, punts com l’estàtua del Coeter o el mural de l’actor Antonio Ferrandis, símbols del patrimoni cultural i tradicional del municipi.

La regidora Espinosa ha explicat que “és fonamental promoure aqueixes tradicions tan nostres que ens han portat a ser reconeguts com a Ciutat del Foc i a iniciar el camí perquè nostra Cordà siga Bé d’Interés Cultural Immaterial”.

“Utilitzar les xarxes socials com a canal de comunicació i difusió” – ha destacat Espinosa – “permet acostar tot el nostre patrimoni a molta més gent i, especialment, als més joves, connectant amb ells a través d’eines que els són més divertides i pròximes”.

Tota la informació així com les bases del concurs estan disponibles a la web municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + 19 =