25n
25N
25N

Paterna aconsegueix un acord històric de fusió entre cinc clubs de futbol locals

Paterna aconsegueix un acord històric de fusió entre cinc clubs de futbol locals
21/09/2020 -

Paterna ha aconseguit un acord històric de fusió entre cinc clubs de futbol del municipi. La unió d’aquestes associacions esportives locals donarà com a resultat la primera entitat local en nombre de llicències, és a dir, en nombre de joves federats.

Els cinc clubs han acordat fusionar-se en una única entitat al llarg de la present temporada per a poder començar la temporada 2021-22 com un únic club.

En les negociacions, l’Ajuntament de Paterna ha actuat com a mediador, propiciant l’acord per a impulsar un projecte d’àmplia base social.

Tal com ha afirmat el Tinent Alcalde de Cultura de l’Esforç i Modernització, José Manuel Mora “la suma d’esforços de la fusió d’aquests cinc clubs convertiran a l’entitat resultant en una referència del futbol base en la Comunitat Valenciana”.

Les entitats que han aconseguit l’acord són la Unió Esportiva Paterna, Avant Paterna, CF Casas Verdes, el Racing de Paterna i el Joventut Paternense. En total, i tenint en compte les dades de l’última temporada, el club resultant podria comptar amb un total de 50 equips i 750 esportistes.

A més, el nou projecte comptarà amb dues línies de treball de destacada rellevància social i esportiva: una potent secció femenina i el desenvolupament d’un important projecte social en el barri de la Coma.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 16 =