25n
25N
25N

Paterna commemora el Dia del Llibre amb una vídeo-lectura des de casa de “El Quixot”

Els xiquets i xiquetes del Consell de la Infància i l’Adolescència han gravat fragments de l’obra universal de Miguel de Cervantes

Paterna commemora el Dia del Llibre amb una vídeo-lectura des de casa de “El Quixot”
23/04/2020 -

Paterna ha celebrat avui el Dia del Llibre amb la publicació d’un vídeo amb una lectura de diversos fragments de l’obra de Miguel de Cervantes, “El Quixot de La Manxa”.

Els xiquets i xiquetes del Consell de la Infància i l’Adolescència de Paterna han estat els encarregats de gravar la lectura de les primeres línies d’aquesta obra universal de la literatura. Ells mateixos han triat als representants i han optat pel Quixot d’entre les tres obres candidates a ser llegides: la de Miguel de Cervantes en castellà, Tirant lo Blanc en valencià i Romeo i Julieta de Shakespeare en anglés.

Amb les seues intervencions, l’Ajuntament de Paterna ha editat un vídeo publicat en els canals oficials del consistori, animant a la ciutadania a celebrar aquesta efemèride també des de casa.

Amb aquesta iniciativa conjunta de la regidoria d’Educació i Infància i de la regidoria de Biblioteques i Museu, Paterna se suma a les celebracions a tot el món d’una data que dóna suport a la lectura com a vehicle transmissor de cultura en tota societat.

Tal com ha afirmat Lucas Jodar, regidor de Biblioteques i Museus, “encara que els espais municipals de lectura es troben ara tancats, els llibres continuaran esperant ser llegits a les nostres biblioteques, i mentrestant, els paterners i paterneres poden fer ús de la plataforma ebiblio per a accedir online a centenars de títols”.

Per part seua, el regidor d’Educació, David Fortea, ha destacat que “malgrat les circumstàncies especials que estem travessant i continuant amb el treball realitzat des de l’àrea per a adaptar-nos a elles, és important aprofitar el dia d’avui per a recordar als nostres nens, nenes i joves la importància de la lectura com a part del seu aprenentatge i desenvolupament”.

Els veïns i veïnes que vulguen accedir al servei eBiblio i no disposen de carnet de lectura poden sol·licitar-ho enviant un correu electrònic a bcovagran@ayto-paterna.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 5 =