25n
Orgull
Orgull

Paterna conclou la campanya de neteja intensiva

Paterna conclou la campanya de neteja intensiva
25/05/2021 -

L’Ajuntament de Paterna ha acabat la campanya de neteja intensiva d’enguany 2021 després de dos mesos recorrent tots els barris de la ciutat, des del 15 de març fins al passat 13 de maig.

Així ho ha anunciat hui la regidora de Serveis i Neteja, Merche Navarro, qui ha explicat que “aquestes actuacions intensives anuals que es realitzen des de 2018, i que són addicionals al servei habitual de neteja, permeten que la nostra ciutat estiga molt més neta, salubre i bonica, i incideix directament en el benestar i gaudi per part de veïns i veïnes”.

En aquesta ocasió, el dispositiu especial ha estat format per quatre peons de neteja, dues agranadores, una cuba d’aigualeig i una hidronetejadora a pressió, que s’ha encarregat de realitzar una neteja en profunditat de carrers, voreres, places i jardins de tota la localitat.

L’objectiu d’aquesta campanya de neteja exhaustiva és millorar la salubritat i desinfecció de tots els racons de la ciutat, amb especial recalcament en els més de 600 contenidors que hi ha repartits per tot el terme municipal i els punts més sensibles al coronavirus.

A més, enguany, la campanya ha viatjat amb els cartells de conscienciació de recollida de mobles i estris, que s’han col·locat al costat de contenidors de diferents barris, cridant així l’atenció sobre la importància de desfer-se adequadament d’aquests residus a través del servei municipal de recollida i de l’Ecoparc.

La campanya de neteja intensiva va arrancar al març en Santa Rita i ha finalitzat en Lloma Llarga, ja el mes de maig, després de recórrer els 23 sectors en els quals s’ha dividit la ciutat així com els barris que es troben fora del nucli urbà com La Canyada, Terramelar, Mas del Rosari, Bovalar, La Coma i la mateixa Lloma Llarga.

Aquesta actuació intensiva que es realitza anualment serveix de complement al treball ordinari del servei de neteja que es realitza diàriament a la ciutat i permet, al costat dels treballs periòdics d’eliminació de taques i pintades, la neteja de mobiliari urbà i la inspecció, reparació i manteniment de les zones de jocs infantils, mantenir la ciutat més neta i cuidada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − tres =