25n
25N
25N

Paterna comença les obres contra inundacions en Campament a les quals destina 2 milions €

Paterna comença les obres contra inundacions en Campament a les quals destina 2 milions €
06/10/2016 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’Àrea d’Infraestructures, ha començat ja les obres del macro projecte de millora de les canalitzacions de pluvials al barri de Campament per evitar les històriques inundacions que sofreix aquesta part baixa del poble davant fortes precipitacions.

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo juntament amb la regidora d’Infraestructures, Núria Campos ha visitat aquest dimecres la zona on s’estan duent a terme els treballs per comprovar en persona l’inici d’aquesta important actuació, reivindicada i esperada durant anys pels veïns d’aquesta barriada, que evitarà que baixos i carrers es aneguen cada vegada que plou amb intensitat, que hi haja embassades i permetrà que, encara que ploga, els carrers siguen transitables per al tràfic rodat i per als vianants.

Aquests treballs de millora, en els quals el consistori invertirà 2 milions d’euros i que compten amb un termini d’execució de 6 mesos, consisteixen en la instal·lació d’un col·lector d’aigües pluvials al llarg de les callis Circumval·lació i Doctor Machí amb una longitud aproximada de 204 i 162 metres respectivament.

A més, es millorarà el sistema de captació d’aigües pluvials per fer-ho més eficient i optimitzat, amb la col·locació de diferents unitats i tipologies d’embornals i les seues escomeses associades de connexió i es reposaran algunes de les xarxes existents d’aigua potable i d’aigües fecals. Així mateix, també es contempla la reposició de tots els elements associats a aquestes xarxes, inclosa la renovació d’una estació de bombament d’aigües fecals existent en la calli Doctor Machí i la renovació de la pavimentació dels carrers afectats.

L’Alcalde ha destacat la importància d’aquesta inversió de cara a millorar la recollida i canalització de l’aigua de pluja pels carrers i ha recordat que “amb aquestes actuacions l’Executiu local va a resoldre definitivament els històrics problemes d’inundacions que arrossega aquest barri en el qual resideixen uns 8.000 veïns”.

Així mateix, Sagredo ha recordat que aquesta obra, juntament amb l’ampliació de la xarxa de pluvials dels carrers Circumval·lació, Constitució, Palleter i Baixador, també del barri de Campament i en la qual s’han invertit prop de 300.000 euros, permetran que la zona baixa de Paterna deixe de ser un dels punts inundables del municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × dos =

museo prehistoria