25n
25N
25N

Paterna comença la ronda de neteja exhaustiva per Mas del Rosari i La Coma

Paterna comença la ronda de neteja exhaustiva per Mas del Rosari i La Coma
14/02/2020 -

L’Ajuntament de Paterna ha iniciat hui en Mas del Rosari-La Coma les rondes de condicionament i neteja exhaustiva que es realitzen periòdicament en tots els barris de la ciutat.

En una actuació conjunta, Gespa i l’empresa adjudicatària del servei de neteja han iniciat aquest matí les labors de desbrossament, recollida d’estris, restes de poda i enderrocs, neteja de carrers, eliminació de femta i condicionament de zones verdes en les principals vies del barri.

Els treballs de condicionament inclouran, tal com ha anunciat la regidora de Serveis i Neteja, Merche Navarro, “la col·locació d’escocells de suro que evitaran el creixement de males herbes, així com la substitució d’aquelles papereres que no es troben en un estat òptim”.

Així mateix, segons explicava Navarro, “es procedirà a la neteja dels contenidors amb aigua a pressió, l’aigualege de carrers i a la recollida de residus amb màquines agranadores”.

L’operatiu encarregat d’aquests treballs està format per 8 persones que, fins a mitjan setmana que ve, faran aquests treballs de condicionament en el barri de Mas del Rosari.

L’objectiu d’aquesta acció és, ha dit Navarro, “realitzar rondes de neteja exhaustives en tots els barris perquè la nostra ciutat estiga cada dia més bonica i neta”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + catorze =