25n
25N
25N

Paterna comença la construcció del Centre Cívic de Santa Rita que el PP va abandonar en 2012

Paterna comença la construcció del Centre Cívic de Santa Rita que el PP va abandonar en 2012
20/09/2016 -

L’Ajuntament de Paterna ha començat este dilluns els treballs per a la construcció d’un Centre Cívic al barri de Santa Rita sobre l’estructura que el PP va abandonar en febrer del 2014.

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo juntament amb el regidor de Protecció a les Persones, Ocupació i Participació Ciutadana, Julio Fernández i el President de la Llar de Jubilats, José A. Fdez. Vizcaíno i la Presidenta de l’Associació de Dones de Santa Rita, Pilar Martínez han visitat aquest dilluns l’inici de les obres que, en un termini previst d’1 any, culminaran una instal·lació municipal molt esperada i reivindicada durant anys per les entitats del barri i els més de 12.000 veïns als quals donarà servei.

Sagredo ha destacat “la importància que té per a Santa Rita alçar aquest edifici, ja que dotarà al barri de majors serveis i d’unes instal·lacions municipals àmplies i ben equipades” al mateix temps que ha criticat “la deixadesa de l’anterior govern del PP que, des que en 2012 va aprovar el projecte per construir sobre aquesta parcel·la un Consultori Auxiliar provisional i Centre de Dia, en dos anys només va ser capaç de fer un forjat i uns pilars”.

Per això, el primer edil ha subratllat “l’esforç que ha realitzat l’actual Executiu socialista tant per reprendre el projecte com per dotar-ho de la consignació pressupostària necessària i canviar-li l’ús previst”.

I és que com ha recordat l’Alcalde, l’actual equip de govern socialista va acordar fa uns mesos canviar l’ús sanitari previst del projecte inicial de la citada estructura per reconvertir-ho en Centre Cívic.

“Es tracta d’un projecte fonamental que hem concebut pensant a optimitzar i fer més operatives les instal·lacions municipals i que tenen com a objectiu la millora dels serveis públics de Paterna i el benestar de les persones”, ha assegurat Juan Antonio Sagredo.

El futur Centre Cívic de Santa Rita, en el qual l’actual Executiu socialista invertirà més d’1.000.000 euros, ocupa una superfície de 593 m2 distribuïts en dues plantes. Entre els usos previstos, el nou edifici albergarà les seus de l’Associació de Dones de Santa Rita i la Llar de Jubilats de Santa Rita.

 

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − quatre =