25n
25N
25N

Paterna ofereix xarrades en col·legis per a abordar les addiccions entre adolescents

Paterna ofereix xarrades en col·legis per a abordar les addiccions entre adolescents
17/02/2017 -

L’Ajuntament de Paterna, mitjançant la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA), ha organitzat diferents tallers pels centres educatius del municipi per a conscienciar als pares i mares de la importància de la prevenció enfront de les addiccions.

Tal com ha explicat el regidor de Protecció i Drets de la Ciutadania, Julio Fernández “tant l’alcohol com altres tipus de drogues existeixen en la nostra societat encara que no ho desitgem, i per això és indispensable que des de l’Ajuntament es realitzen campanyes de prevenció per a reduir el consum entre adolescents”.

En eixe sentit, el regidor hi ha assenyalat “que aquest tipus de xarrades són molt importants perquè permeten abordar els riscos des de l’àmbit de la família, facilitant als pares i mares, ferramentes per a prevenir el consum dels seus fills i filles”.

El taller següent tindrà lloc dilluns que ve 20 de febrer en l’I.E.S Henri Matisse de Paterna i tractarà el tema de la beguda en adolescents. Sota el títol “Previndre el botelló i altres addiccions”, els pares i mares assistents, aprendran a detectar si els seus fills tenen problemes amb l’alcohol o altres drogues, els efectes que la seua ingesta ocasiona en el desenrotllament dels jóvens, així com mesures per a prevenir el seu consum.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − un =

museo prehistoria