25n
25N
25N

Paterna tindrà un Centre d'Informació Juvenil a l'antic Centre Musical

Paterna tindrà un Centre d'Informació Juvenil a l'antic Centre Musical
13/03/2017 -

Paterna disposarà d’un Centre d’Informació Juvenil en ple nucli urbà. Així ho ha desvelat hui el regidor d’Educació, Joventut i Esports, José Manuel Mora, qui ha indicat que el nou punt jove se situarà en la primera planta de l’antic Centre Musical Paternense que l’Ajuntament de Paterna ha reformat i millorat per a ús d’entitats i associacions locals.

D’aquesta manera, el municipi paterner passa a tenir dos centres d’informació juvenil, el de la Casa de la Joventut, situada en el Parc Central i el que se situarà en aquest cèntric espai municipal.

Tal com ha explicat José Manuel Mora, “amb aquesta obertura, que es durà a terme una vegada concloguen els treballs de condicionament de l’espai, el consistori busca facilitar als joves del municipi l’accés a tota la informació que puga ser del seu interés per al seu temps lliure, els seus estudis, les seues primeres experiències laborals, associacionisme, voluntariat, viatges…”.

El nou Centre d’Informació Juvenil compartirà espai en aquest edifici amb el Centre Cultural Andalús, l’Ateneu Cultural i les Mestresses de casa Tyrius de Paterna.

Així mateix, i en el marc de les iniciatives que s’estan impulsant des de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament per ajudar i dinamitzar el col·lectiu de joves a Paterna, l’Ajuntament acaba d’aprovar les bases per a la concessió de 2 beques per realitzar pràctiques formatives a la Casa de la Joventut amb la finalitat de formar a joves en tasques de suport en la informació juvenil, als treballs d’informatització, atenció al públic, tasques de divulgació o tallers de temps lliure.

Les beques, la convocatòria oficial de les quals es farà pública en els propers dies, s’adjudicaran mitjançant concurs entre els diversos aspirants que opten a elles, sempre que reunisquen requisits com tenir els 18 anys i ser menor de 30, estar matriculat en els ensenyaments oficials de Tècnic Superior en Animació Sociocultural, Grau, Diplomatura o Llicenciatura en Maestro, Psicologia, Pedagogia, Treball Social o Educació Social i altres condicionants que recullen les bases.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × cinc =

museo prehistoria
museo prehistoria