25n
25N
25N

Paterna celebra un Ple de Dones per a visibilitzar la lluita per la igualtat

Rosa María Navas, de l’Associació de Dones de Santa Rita, ha rebut de manera simbòlica la vara de comandament de mans de l’Alcalde Juan Antonio Sagredo que la converteix en Alcaldessa per un dia

Paterna celebra un Ple de Dones per a visibilitzar la lluita per la igualtat
06/03/2020 -

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, l’Ajuntament de Paterna ha celebrat un Ple de dones aquest matí per a donar visibilitat al treball de les dones de la ciutat en la lluita per una igualtat efectiva.

L’acte ha comptat amb la participació de les diferents associacions de dones del municipi que, al costat de l’Alcalde Juan Antonio Sagredo i la regidora de la Inclusió Social i Polítiques d’Igualtat, Isabel Segura, han triat a Rosa María Navas, de l’Associació de Dones de Santa Rita, com a alcaldessa honorífica per un dia, qui ha estat l’encarregada de presidir el Ple, acompanyada per les dones que han estat triades regidores.

Navas ha rebut la vara de comandament en un simbòlic gest de mans del primer edil, Juan Antonio Sagredo, qui ha manifestat que “cal agrair a totes les associacions de dones de Paterna la gran feina que realitzen a la ciutat per a visibilitzar i apoderar a la dona”.

En aquest sentit, ha afirmat que “hem de continuar lluitant perquè aquesta reivindicació per la igualtat de gènere no quede relegada a una data, sinó que siga efectiva cada dia de l’any”.

Al simbòlic ple han assistit dones pertanyents a l’Associació de Dones de Santa Rita, Associació de Dones de La Canyada, Dones Africanes de Paterna, Mestresses de casa i Consumidores Tyrius, i l’Associació de Dones Emprenedores de la Coma.

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona se celebrarà, a més, aquest diumenge 8 de març, una marxa cívica que s’iniciarà a les 11.30 porta de l’Ajuntament i finalitzarà en la plaça del poble amb la lectura d’un manifest.

A més, durant les pròximes setmanes tindran lloc altres activitats, com la Taula Rodona sobre dones immigrants del pròxim dimecres, 11, en el Teatre Capri, que culminaran amb la V Carrera contra la Violència de Gènere en memòria d’Ana Aibar, el diumenge 5 d’abril.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 4 =

caixaontinyent
paterna