25n
25N
25N

Paterna celebra la seua Junta Local de Seguretat amb el Govern d'Espanya

Paterna celebra la seua Junta Local de Seguretat amb el Govern d'Espanya
21/10/2020 -

L’Ajuntament de Paterna ha celebrat hui la Junta Local de Seguretat per a analitzar la situació de la ciutat des del punt de vista de seguretat i el treball de tots els Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat i locals que intervenen en ella.

La Junta de Seguretat, presidida per l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha comptat amb la participació del Subdelegat de Govern a la Comunitat Valenciana, Rafael Rubio, el Comissari Cap de la Policia Local, Rafael Mestre, el Comissari de la Comissaria CNP de Paterna, José Manuel León i Mª Ángeles Merino, Cap de la Unitat contra la Violència de Gènere de la Delegació de Govern, entre altres representants de l’Administració local i dels cossos i forces de seguretat nacionals i locals.

Durant la seua intervenció, Juan Antonio Sagredo ha felicitat a tots els integrants per l’excel·lent treball que realitzen i la gran coordinació existent i ha destacat “que aquesta trobada ens permet millorar encara més el nivell de col·laboració per a ser més eficaces en les actuacions i intervencions i continuar fent de Paterna una ciutat cada vegada més segura a tots els nivells, amb menys delictes i amb una població més protegida”.

En aquesta reunió de treball s’ha aprovat la renovació del conveni VioGén amb el Ministeri de l’Interior, la seua adequació a la normativa vigent i l’adaptació del seu procediment d’actuació a les circumstàncies de Paterna.

VioGén és un sistema de seguiment integral en els casos de violència de gènere que coordina a les institucions públiques per a efectuar labors preventives i de protecció per a les dones maltractades i/o els seus fills i filles.

Mostra d’aquesta col·laboració és el desplaçament permanent de dos agents de Policia Local a les dependències del Cos Nacional de Policia a Paterna, amb la finalitat de millorar el treball conjunt d’aquesta unitat especial de violència de gènere.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − cinc =