25n
25N
25N

Paterna celebra el 20 aniversari del Gran Teatre Antonio Ferrandis

Paterna celebra el 20 aniversari del Gran Teatre Antonio Ferrandis
14/02/2020 -

El Gran Teatre Antonio Ferrandis compleix 20 anys des que fóra inaugurat l’any 2000. El pròxim 19 de febrer es compliran dues dècades de la remodelació a la qual va ser sotmés aquest emblemàtic immoble protegit després de ser adquirit per part de l’Ajuntament, convertint-se des de llavors en epicentre de l’activitat social, cultural i associativa de la ciutat.

Durant aquests 20 anys, s’han representat 834 funcions i pel seu pati de butaques han passat més de 220.000 espectadors. Actors i actrius de la talla de Concha Velasco, Paco León, Carmen Machi, José Sacristán, Lolita, Juan Echanove, Verónica Forqué o Rafael Álvarez “El Brujo”, han passat pel seu escenari gràcies a una cuidada programació que situen al Gran teatre Antonio Ferrandis en tot un referent de l’àmbit artístic, teatral i cultural.

El Gran Teatre és, a més, la seu oficial del Festival de Cinema Antonio Ferrandis, un certamen que ha complit ja quatre anys i que s’ha consolidat com una de les cites cinematogràfiques més destacades del panorama autonòmic.

Així mateix, l’edifici acull una exposició permanent que homenatja l’actor paterner que li dóna nom, Antonio Ferrandis, en la qual es poden veure premis i guardons que el mateix Ferrandis va donar a Paterna.

A més, en el Gran Teatre se celebren cursos, exposicions artístiques, esdeveniments i tot tipus d’actes, sent referència en la vida social de Paterna. L’edifici original, que data de 1915, també va anar abans espai d’oci i entreteniment per als veïns i veïnes de Paterna, amb una sala cinema i teatre amateur i una sala de ball.

El Gran Teatre Antonio Ferrandis consta d’una sala amb capacitat per a 535 espectadors i uns 388 metres quadrats amb un fossat per a l’orquestra de 56 metres quadrats i capacitat per a 50 músics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + vint =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
diputacion covid19
mancomunidad horta sud
informacion coronavirus