25n
25N
25N

Paterna celebra el Dia del Llibre amb vídeos d'autors locals i contacontes en línia

Des d’ahir i fins a aquest divendres, es publicaran en el Canal de YouTube de l’Ajuntament de Paterna una sèrie de vídeos per a fomentar la lectura

Paterna celebra el Dia del Llibre amb vídeos d'autors locals i contacontes en línia
22/04/2020 -

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Llibre demà, 23 d’abril, l’Ajuntament de Paterna, a través de la regidoria de Biblioteques i Museus, ha organitzat una programació en línia per a fomentar la lectura en totes les edats durant aquests dies de confinament.

Per a això, des d’ahir i fins divendres que ve, 24 d’abril, s’aniran penjant una sèrie de vídeos en el canal de YouTube de l’Ajuntament. A partir de les 12 hores es publicaran Vídeos d’Autor de Paterna, dirigits a un públic adult i a partir de les 18 hores es publicaran Compte Contes per al públic infantil.

D’aquesta manera, avui dimecres, 22 d’abril Alejandro Llabata parlarà de la seua experiència lectora i escriptora i compartirà els poemes “La Nit” i “Mentre visca un paterner”.

A la tarda, serà el torn del contacontes a càrrec d’Explica-me’l en anglés.

Demà dijous, 23 d’abril, Raquel Parrondo, oferirà un petit avançament del seu llibre “Pompa i Pompe”, que anava a ser presentat a la biblioteca de la Cova Gran el pròxim 29 d’abril.

A la vesprada, els més xicotets podran gaudir del compte contes “El Melic i la Pelussa”.

El divendres, 24 d’abril al matí els paterners Mabel Valero i Marcos Barbeta oferiran als vídeo espectadors la seua obra “Mare, Vers i Cullera”.

A la tarda, tindrà lloc el contacontes a càrrec de Marta Pereira.

A més d’aquesta sèrie de vídeos programats amb motiu del Dia del Llibre, la regidoria de Biblioteques i Museus contínua treballant per a fomentar la lectura a través del concurs de marca pàgines que celebra tots els anys i el termini de presentació dels quals finalitza el pròxim 4 de maig.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 5 =